Over ons

Het begin

Restaurant the Lake is ontstaan uit een passie voor eten die verder gaat dan de restaurant tafels.

Is het mogelijk om het culinaire aspect te combineren met een entertainmentbeleving aan uw eigen keukentafel? Kies voor een the Lake experience en oordeel zelf.

Bestellen

Met een chef en bovendien mede-eigenaar Vittorio Fiorenza die zich heeft, ontwikkelt door ervaring en passie, is The Lake hard op weg om een van de grote smaakmakers van de Noordkop te worden.

Na een reis langs twee locaties met een fysiek restaurant en heel wat cateringen en boottochten, vestigt The Lake zich nu als bezorgrestaurant en cateraar.

The lake heeft de ambitie om een waste-free en duurzaam restaurant te zijn. Het begint met het kweken van eigen groentes en bloemen die worden verwerkt in onze gerechten.

Onze moestuin in Alkmaar voorziet ons seizoensgebonden van verschillende ingrediënten. Daarnaast probeert the Lake het gebruik van plastic te minimaliseren en uitsluitend met verse gerechten te werken waar mogelijk.

"Culinair uit eten, bij u aan huis, in amsterdam"

Bestellen

Waarom the lake?

Wat ons speciaal maakt

Mix een uitmuntende service, met een lust voor het oog en een smaaksensatie voor de smaakpapillen en voila…. Daar is The Lake, het eerste culinaire bezorgrestaurant die zich niet laat binden tot één wereldkeuken.

Follow us & stay updated

see us rolling

What they say

"

sebastiaan

Supergoeie sushi, heerlijke combinatie van smaken. Bezorging was ook perfect op aangevraagde tijdstip. Kortom weer volop genieten!

"

Victor

Voor het eerst bij the Lake besteld. Goede presentatie en ook lekkere diverse smaken. Zeker niet de laatste keer!

"

Jochem

Dit keer meerdere "starters" en "sides" besteld. Net als de Sushi was de kwaliteit super goed en het eten erg lekker! Ongeëvenaard eigenlijk. Ook bezorging was stipt op tijd. Wederom top ervaring dus!

Online bestellen